Misbrugte steddatter i 9 år:

fik 6,5 års fængsel

En 59-årig mand fra Jyllinge er blevet dømt for at have misbrugt sin egen steddatter fra hun var cirka 9 år til næsten 18 år gammel.

Af
Af: Mette B. Sørensen

6 år og 6 måneders fængsel, det var hvad retten i Roskilde mandag idømte en 59-årig mand fra Jyllinge til for et årelangt misbrug af sin egen steddatter.
Misbruget har fundet sted fra pigen var cirka 9 år gammel til hun var næsten 18 år, og overgrebene er sket i form af samlejer og anden kønslig omgang end samleje.
De seksuelle overgreb har primært fundet sted i familiens eget hjem, men også i forskellige biler og i en campingvogn, oplyser anklager på sagen Helle Egelund til Lokalavisen Egedal.
Da politiet ransagede den 59-årige jyllingegensers hjem fandt de betydelige mænger af børnepornografisk materiale med steddatteren på, det har derfor været omsonst for manden at nægte misbruget, fortæller Helle Egelund.
Ikke mindre end 13.292 utugtige billeder og 318 film, som havde en samlet spillelængde på ca. 6 timer, er manden blevet dømt for at være i besiddelse af.

Fortrød ikke misbruget

Virkede han brødbetynget eller ked af det i retten?
"Hverken det ene eller det andet," siger Helle Egelund, der oplyser at manden har andre børn fra tidligere ægteskaber.
"Efter efterforskning i forbindelse med de andre børn er der ikke fundet indikationer på misbrug," siger anklageren til Lokalavisen.
Manden fra Jyllinge blev endvidere frakendt retten til at erhvervsmæssigt eller i forbindelse med fritidsaktiviteter at beskæftige sig med børn og unge under 18 år indtil videre jf. straffelovens § 79. 
Retten fastslog derudover at manden ikke må have børn under 18 år boende hos sig eller uden politiets tilladelse selv at bo hos personer, hos hvem der opholder sig børn under 18 år.
Den 59-årig jyllingegenser modtog dommen og er fortsat varetægtsfængslet indtil fuldbyrdelse kan ske.
Anklager Helle Egelund er godt tilfreds med sagens udfald:
"Min påstand lød på 7-8 år, så at få 6,5 år er jeg godt tilfreds med"

Publiceret 24 September 2012 14:51

SENESTE TV