Nu igen:

Bølge af indbrud i varebiler

Flere bilejere i Stenløse og Ølstykke fik en grim weekend

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Flere ejere af varebiler i Stenløse og Ølstykke fik sig en grim overraskelse i weekenden.

Både fredag og lørdag blev der anmeldt indbrud til politiet.

Fredag morgen ved 5.20-tiden blev anmeldt indbrud i en Ford Transit på Agertoften i Stenløse. Der var knust en siderude i førersiden af bilen, og der var stjålet forskelligt værktøj.

Lidt senere, ved 7-tiden, lød meldingen igen på et indbrud i en Ford Transit, denne gang på Bøgevej i Ølstykke. Der var knust en siderude i bilen, og der var stjålet chokolade og cigaretter.

På samme tidspunkt blev anmeldt et indbrud i en varebil på Engvej i Ølstykke. Mærket på bilen er ikke oplyst, men der var igen knust en rude efter samme mønster, og herefter stjålet el-værktøj.

En Nissan Primastar, der holdt på Ørnebjergvej i Ølstykke, fik også knust en siderude, og også her er der stjålet el-værktøj.

På Damgårdsvej i Stenløse var der indbrud i en Ford Transit, og der er stjålet en GPS af mærket Garmin.

Selv om flere ting synes at pege i den retning, kunne politiet mandag endnu ikke fastslå med sikkerhed, at det er den eller de samme gerningsmænd der stod bag de mange indbrud.

“Det er for tidligt at sige. Men jo mere vi kan få at vide fra folk, jo bedre. Hvis man mener man har nogle oplysninger der kan hjælpe os i efterforskningen, opfordrer vi til at man kontakter os”, siger Camilla Priegel, faglig koordinator i Nordsjællands Politi.

Du kan få gode råd om hvordan du sikrer din bil og bolig mod indbrud, på Det Kriminalpræventive Råds hjemmeside HER.

Publiceret 05 March 2018 10:22

SENESTE TV