Prismodtageren Kurt Nielsen ses her i selskab med sit U/12-mandskab hos softball-klubben Stenløse Bulls. Foto: Stenløse Bulls

Prismodtageren Kurt Nielsen ses her i selskab med sit U/12-mandskab hos softball-klubben Stenløse Bulls. Foto: Stenløse Bulls

Fornem hæder:

Lokal softball-træner rørt til tårer efter pris-modtagelse

Ølstykke-borgeren Kurt Nielsen har fået GF Forsikringsprisen “Tak for dit overskud” for sit store engagement som træner for U12-mandskabet hos Stenløse Bulls Softball Klub

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Det siges, at det er surt at hedde Kurt.

Men ikke hvis man hedder Kurt Nielsen, kommer fra Ølstykke og til daglig træner U12-holdet for piger og drenge i den lokale softball-klub, Stenløse Bulls.

For nylig blev den 53-årige træner nemlig hyldet for sin store indsats, da han på Egedal Gymnasium blev overrasket med prisen ”Tak for dit overskud” - en pris, som uddeles af GF Forsikring i anledning af deres 50 års jubilæum.

“Jeg blev overrasket og vildt rørt. Jeg stod faktisk med tårer i øjnene, og det siger vist alt. Det var virkelig en flot anerkendelse, som jeg sætter meget stor pris på,” siger Kurt Nielsen, der på ingen måde havde set prisen komme.

Har vi ødelagt noget?

“Jeg var jo bare i gang med et ganske almindeligt træningspas, da en forælder pludselig afbrød træningen for at præsentere en mand fra GF Forsikring. Det fik mig til at tænke “hvad har vi nu ødelagt”, men der var altså noget helt andet under opsejling,” siger Kurt Nielsen, der som prismodtager fik 2.000 kroner i kolde kontanter.

At prisen, der uddeles til personer, der har gjort en stor indsats i lokalområdet, gik til Kurt Nielsen er måske ikke den største overraskelse. I tolv år har nemlig trænet softball-klubbens U12-hold for både piger og drenge.

“Jeg startede med at træne holdet, fordi min søn Dennis spillede på netop det hold. Da han stoppede og røg videre på et andet hold, så var det egentlig min mening at stoppe, men sammenholdet på og omkring holdet drev mig videre. Jeg havde det jo herligt med de mange glade børn, som uge efter uge gav den gas med deres sport, så jeg fortsatte som træner, og nu er det blevet til tolv år. Det er alligevel en hel del,” siger Kurt Nielsen, der understreger, at holdet er bygget op omkring den glade tilgang til spillet.

“Selvfølgelig vil vi gerne vinde nogle kampe og gøre det godt, men når man er tolv år gammel, så handler det først og fremmest om at have det skægt,” siger Kurt Nielsen.

Hvor længe bliver du ved?

“Jeg bliver ved indtil der kommer en anden og overtager min træner-rolle. Jeg gør det for klubbens og børnenes skyld, men jeg ville naturligvis ikke selv være her, hvis jeg ikke havde det sjovt. Jeg synes det er fedt at se den glæde børnene møder op med.”

Kurt Nielsen blev i øvrigt indstillet til GF-prisen af en forælder til en spiller på det lokale U/12-mandskab.

Publiceret 02 February 2018 05:00

SENESTE TV