Fest og farver:

Nye og gamle kræfter er klar til Ganløse Revyen

Musicalstjerne og grisefest-stjerne indtager årets Ganløse Revy sammen med gamle kendinge

Så er folkenen bag Ganløse Revyen 2018 på plads. Der bliver budt på helt nye kendinge med stjerner i bagagen og gamle kendinge, der har prøvet kræfter andre stedet, og vender nu tilbage med ny energi.

“Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Michel Castenholt har sagt ja til endnu engang at instruere Ganløse Revyen. Vi har tidligere haft den store fornøjelse at have Michel som instruktør på revyen, nemlig i perioden 2011 – 2014,” skriver Ganløse Kro i en pressemeddelse og fortsætter:

“Vi, anmelderne og publikum holder meget af Michels fantastiske humor, som man har kunnet opleve rundt omkring i det danske revylandskab både som instruktør og skuespiller. Sidste år tog han dog en afstikker fra revy-genren, idet har turnerede rundt i hele landet med Søren Østergaard i Zirkus Nemo.”

Michel Castenholt der har fundet årets skuespillere.

Et helt nyt navn på Ganløse Kro er Camille-Cathrine Rommedahl. Hun er uddannet musicalskuespiller og kendt fra film og tv-serier. Derudover har hun siden 2010 næsten været fast inventar på Det Ny Teater, hvor hun har medvirket i forestillinger som Anythings Goes, Jekkyll and Hyde og Beauty and The Beast.

Den næste skuespiller er Martin Knudsen, og han er et kendt ansigt på scenen i Ganløse. Han er den ene halvdel af duoen Stine og Martin, som har underholdt gæsterne på Ganløse Kro til Grisefest, Oktoberfest og Julefrokoster.

Årets revy byder på en genganger fra sidste år nemlig Liselotte Krogager. Hun er mest kendt fra teateret, hvor hun blandt andet er kvinden bag en række anmelderroste kaberater, som “Længe leve Liva” og “Hej Lily!”. Årets kapelmester er Søren Sebber.

Publiceret 05 February 2018 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV