Håndboldklubben HØJ byder på fest og farver:

Kandis giver koncert i Ølstykkehallen

Deltag i konkurrencen om gratis billetter til koncerten med det populære danseorkester

Der er lagt op til en festlig aften for alle med hang til dans og musik, når et af Danmarks bedste og mest populære danseorkestre spiller op til dans i Ølstykkehallen fredag den 9. marts.

Det er HØJ Håndbold, der er arrangør af halballet med Kandis, og her forventer man, at hallen bliver fyldt.

”Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en festlig aften med masser af glade mennesker, for der er virkelig godt gang i billetsalget. Man kan tydeligt mærke, at Kandis er populære og har en stor fanskare. Vi glæder os virkelig til festen, for det er noget af det mest livsbekræftende at være med til at skabe rammerne for glæde og samvær”, fortæller Helle Rasmussen, der er formand for HØJ Håndbold.

Aftenen starter med en lækker forret og velforsynet buffet fra Restaurant Halvleg, mens Kandis' egen DJ spiller ørehængere. Kl. 21.00 går Kandis på scenen, og så er der ellers fællessang og danseglæde på programmet. Tørsten kan stilles i de forskellige barer, som selvfølgelig er åbne hele aftenen med et bredt udvalg af drikkevarer. Når den lille sult trænger sig på sidst på aftenen, kan der købes hotdogs i pølseboden fra Festvognen.

Dørene åbnes kl. 17.30, der er spisning fra kl. 18.30, og musikken slutter kl. 01.00, oplyser HØJ Håndbold i en pressemeddelelse.

Sådan får du billetter

Billetterne til det festlige halbal med Kandis i Ølstykke kan købes ved at send en mail til arrangement@hojhaandbold.dk eller ved at mød op i Ølstykkehallens cafeteria hver mandag mellem kl. 17 og 19. Billetsalget slutter senest 4. marts 2018, eller når der er udsolgt.

Der er dog også den mulighed, at man kan vinde billetter til koncerten. Lokalavisen Egedal og HØJ Håndbold uddeler nemlig tre gange to billetter. Det eneste du skal gøre er at svare på, hvad forsangeren i Kandis hedder.

Svaret skal sendes på vores mailadresse: redaktion.egedal@lokalavisen.dk senest fredag den 23. februar kl. 9.00, hvor vi trækker tre heldige vindere, som får besked. Husk at skrive “Kandis-konkurrence” i emnefeltet.

Publiceret 08 February 2018 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV