En længe ventet nyhed:

Rækkehuse på Marienlystvej er sat i gang

Byggeri sætter punktum for en mangeårig beboerkamp i området

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

På Marienlystvej i Ølstykke er opførelsen af 16 rækkehuse nu gået i gang.

Dermed er en nyhed, som beboere i området har ventet længe på, nu i fuld gang med at blive realiseret.

Som vi tidligere har omtalt i Lokalavisen, blev beboerne på Marienlystvej allerede ved indflytningen i 2010 stillet et færdigbygget senior-kvarter i udsigt.

Men den daværende entreprenør trak stikket, og det medførte et langt efterspil med Egedal Kommune, hvor man forsøgte at få entreprenøren til at rydde op på området.

Beboerne på Marienlystvej måtte i årevis bo side om side med en masse byggerod, og i et område hvor der manglede både vejskilt, vejbelysning og asfalteret vej, inden der blev fundet en løsning.

I sommeren 2017 kom der for alvor skred i tingene, da Danbolig i Stenløse/Ølstykke sendte projekt-byggeriet af 16 rækkehuse i udbud. Som skulle supplere de 10 eksisterende rækkkehuse.

Meldingen lød i sommer, at man ville sætte byggeriet i gang, når halvdelen af husene var solgt, og det er sket nu, oplyser Danbolig:

“Vi har solgt de otte, og der er to mere på vej. Det går stærkt nu”, siger siger Jimmy Jensen, ejendomsmægler og indehaver af Danbolig Stenløse/Ølstykke, og han tilføjer:

“De kunder der har købt, er i gang med at vælge materialer, da frist herfor nærmer sig. Stemningen er god blandt køberne og bygherre”,

Det er Atlas A/S, der står som bygherre, mens firmaet HHM står for opførelsen af husene. Der er tale om rækkehuse på 90 kvadratmeter med en lille have/terrasse.

De første rækkehuse forventes klar til indflytning til august, de sidste til november, oplyser Jimmy Jensen.

Publiceret 13 February 2018 00:00

SENESTE TV