Kæmpe interesse i Jyllinge:

Lokalhistorien sælger billetter

Der er stor interesse for lokalhistorie i Jyllinge. Det oplever ikke kun biblioteket, men også kirken og der er også mange medlemmer i Egnshistorisk Forening Gundsø.

Nu oplever Jyllinge Bibliotek at både foredraget om Ålemutter Veronica ved Inger Nonboe Hansen 15. februar og Poul Andersens fortælling om drengehjemmet Værebro 1. marts er udsolgt lang tid før.

Det er 50 billetter per aften, der blev solgt allerede i januar.

“Det er skønt og fungerer bare rigtig godt med at lave arrangementer med lokalt historisk islæt. Det hjælper, at Inger og Poul begge er kendte ansigter. Ligesom Per Fjord i efteråret fyldte biblioteket,” siger bibliotekar Hanne Kaare Jacobsen i en pressemeddelelse fra Roskilde Bibliotekerne.

Holder historien i hævd

“Der kommer mange til arrangementerne, som har levet hele eller store dele af deres liv i Jyllinge, og er levende interesserede i at holde historien i hævd,” fortsætter hun.

Publiceret 13 February 2018 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....