Mødrehjælpen åbner i Egedal

Mødrehjælpen åbner lokalforening i Egedal, som blandt andet skal lave sociale aktiviteter for børnefamilier og gravide i lokalområdet.

”Vi ved fra vores andre lokalforeninger, hvor stor en forskel det gør i familiernes liv, at frivillige møder dem i øjenhøjde og har lyst til at arrangere fællesspisning, udflugter eller gøre det muligt for familierne at afholde børnefødselsdagen for klassen, selvom man sidder lidt stramt i det. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde samme støtte til børnefamilier i Egedal,” siger Jakob Knudsen, frivilligkonsulent i Mødrehjælpen, i en pressemeddelelse.

Mødrehjælpens lokalforeninger bliver drevet af frivillige, og derfor søger man lokale ildsjæle i Egedal til foreningen og til genbrugsbutikken med børnetøj, der er en central del af arbejdet. Interesserede kan kontakte Jakob Knudsen på mail: jkn@moedrehjaelpen.dk. Der afholdes to identiske informationsmøder onsdag 21. februar, kl. 18.30 og torsdag 22. februar kl. 11 på ”Græstedgård”, Udlejrevej 13B i Ølstykke. logy

Publiceret 14 February 2018 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV