Aftentur udviklede sig dramatisk:

18-årig slået i ansigtet ved Egedal station

Det gik angiveligt galt, da den 18-årige henvendte sig til en gruppe unge mennesker, der stod og røg hash

Af
Jakob Markert

Da en 18-årig mand tirsdag aften omkring kl. 23 gik tur med sin hund på Dronning Ingrids vej i Ølstykke, blev han undervejs mødt af den let genkendelige dunst af nogen, der ryger hash - i dette tilfælde en gruppe på 4-5 unge mennesker, der stod ved Egedal station.

Det oplyser Nordsjællands politi.

Den 18-årige valgte i forbifarten at kommentere lugten, men det skulle han åbenbart ikke have gjort.

“Den 18-årige har forklaret, at han, da han passerer gruppen, siger, at hashen ikke lugter som den på staden. En fra gruppen svarer noget, som den 18-årige ikke helt får fat i, men han forstår det som, at han bliver tilbudt noget hash. Det takker han dog nej til med den begrundelse, at han er blevet for gammel til den slags,” fortæller specialkonsulent hos Nordsjællands politi, Henrik Duus, og fortsætter:

“Her stopper samtalen dog ikke, da svaret får en fra gruppen til at spørge, hvor gammel han er? Da han fortæller, at han er 18 år, oplyser gruppemedlemmet angiveligt sin egen alder, hvorefter han nu spørger, om den 18-årige ikke ved, hvem de er? Det gør den 18-årige ikke, og det resulterer i, at en fra gruppen går hen til den 18-årige og slår ham en enkelt gang i ansigtet,” fortæller Henrik Duus.

Efterfølgende gik den 18-årige væk fra gruppen, og da han kom hjem, kunne han konstatere, at han ved slaget havde flækket underlæben. Da han kontaktede politiet, formodede han derfor, at han var blevet slået med en eller anden genstand.

Gerningsmanden beskrives som en dansk udseende mand mellem 18-23 år. Han er 173-178 cm høj og vejer ca. 70 kg. Manden beskrives yderligere som havende markerede ansigtstræk og en krum ryg. Ved episoden var han iført en sort tophue og mørkt tøj.

Publiceret 14 February 2018 11:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV