Tricktyve snød ældre kvinde

Af
Af Birgitte Masson

Efterforskningsleder Michael Gaml fra Nordsjællands Politi opfordrer nu borgerne til at være opmærksomme og påpasselige, hvis fremmede beder om hjælp. Det sker i kølvandet på endnu en episode onsdag formiddag på Dronning Dagmarsvej i Ølstykke. Her mistede en 82-årig kvinde sin pung, efter at to fremmede mænd havde henvendt sig til hende.

I følge Michael Gaml tog den ene mand et stykke papir frem, som han henledte kvindens opmærksomhed på. Imens stod en anden mand bag kvinden, og det var efter alt at dømme denne mand, som havde held med at fiske kvindens pung op ad hendes taske. Kvinden oplyser til politiet, at de to mænd var mørke i huden, ca. 30-35 år og ca. 170-175 cm høje. Det talte gebrokkent dansk.

“Uanset hvor venlig man gerne vil være, bør man afvise folk der henvender sig på denne måde. Og er man vidne til, at en borger bliver antastet af nogle fremmede, kan jeg kun opfordre til, at man viser overskud og bryder ind, og spørger om man kan hjælpe med noget. Vores erfaring er, at tricktyvene ikke er voldelige, de vil til gengæld hurtigt fordufte, hvis de føler sig afsløret,” fortæller Michael Gaml til Lokalavisen.

Publiceret 22 February 2018 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV