Thorben vender tilbage

Tøjforretning skifter navn

Af
Jesper Berg

I 12 år har tøjbutikken på adressen Egedal Centret 44E heddet Wagner, men i lige så mange år har en stor del af butikkens kunder omtalt den som Butik Thorben - det navn, som stod på facaden, inden tøjkæden Wagner gjorde sit indtog.

“Der er rigtig mange, som husker butikken under navnet Thorben, og det kommer den altså fra 1. marts til at hedde igen,” fortæller butiksejeren Peter Larsen, der har haft butikken som erhvervsmæssig omdrejningspunkt, siden han for 34 år siden kom i lære i butikken, der dengang hed Pers Herremagasin.

“Folk skal ikke forvente den store ændring i vores koncept, fordi vi bryder samarbejdet med Wagner, men der er et par mærker, som forsvinder, og et par stykker, der kommer til,” fortæller Peter Larsen og nævner Jack & Jones som et af de nye mærker.

“Det mærke kunne vi ikke føre som en del af Wagner, så vi glæder os til igen at få deres tøj på hylderne. Wagner var heller ikke glade for Matinique, som vi ellers har handlet med i 30 år, men nu markerer vi selvstændigheden ved i butikken at lave en shop in shop med tøj fra Matinique,” siger butikejeren, som sammen med en flok håndværkere knokler løs med at renovere gulv, vægge og udstilling, før Thorben torsdag 1. marts er tilbage i Egedal Centret.

Publiceret 27 February 2018 13:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV