Ann er klar til at opfylde sin livsdrøm:

Åbner café i centret

Nu skulle det være, siger Ann Høj, der vil kombinere café og hudpleje-klinik

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

En gammel drøm har længe rumsteret for Ann Victoria Høj: At drive sin egen café.

Nu bliver det snart virkelighed - den 2. april vil Stenløse-kvinden, der nu i en årrække har drevet Hudpleje & Velvære på første sal i Egedal Centeret, rykke ned i stueplan.

Her slår hun dørene op til en kombineret café og hudplejeklinik. Hvor klinikken kommer til at ligge i kælderen under cafeen, der med to indgange vil være placeret i lokaler på stueplan, hvor der tidligere lå en tøjforretning.

“Efter 15 år som kosmetolog i hudplejebranchen har jeg besluttet at forene café med hudpleje under samme tag. Den drøm har været fire-fem år undervejs,” siger Ann Victoria Høj.

Cafeen får navn efter hendes og døtrenes mellemnavn, Victoria's Café.

“Pludselig var timingen rigtig i forhold til privatlivet. Vi manglede en café i byen, og det rette lokale med den rette beliggenhed var ledig,” siger Ann Høj.

Hun henviser til, at siden Kleines Café lukkede i december, har det været et ønske fra mange, at der kom en ny café i Egedal Centeret.

“Min styrke er kundeservice, og jeg har længe drømt om udvide min kundekontakt til den mere lette og hyggelige kontakt, som man netop har med café-kunder. I mine yngre dage arbejdede jeg på café ved siden af gymnasiet,” forklarer Ann Høj.

Cafeen kommer til i at minde lidt om Joe & the Juice, forklarer hun videre:

“Dog uden den høje musik,” som hun siger med et grin.

“Det at kunne tilbyde sund og enkel mad som paninis, smoothie og god kaffe, som vi kender fra Joe & The juice, tiltaler mig meget. De to brancher passer bare rigtig godt sammen og er noget, man ser mere og mere i København.”

I cafeen vil hun benytte lokale leverandører så meget som muligt:

“Vi henvender os til kunder i alle aldre lige fra skolebørn, mødregrupper og til pensionister,” siger hun.

Ann Høj vil selv være i hudpleje-delen som kosmetolog to dage om ugen og ellers i cafeen. Det er planen, at cafeen vil holde åbent fra mandag til lørdag.

“De kreative ideer er mange. Deriblandt at holde aftenåbent en fredag om måneden med akustisk livemusik og eventuelt gøre brug af elever fra vores fantastiske musikskole”.

Der er med andre ord ingen tvivl om, at Ann Victoria Høj får noget mere at se til fremover. Men hun er klar til at gå til opgaven med krum hals sammen med sine to døtre:

“Til dagligt er jeg alene med mine to piger, så tilblivelsen af cafeen og dette eventyr er allerede en stor del af vores liv. Det er på en måde vores café. Vi har knoklet for det her sammen. Min ældste datter på 16 år kommer til at arbejde på cafeen sammen med mig og er med i oplæring af nye unge piger”.

Victoria's Café vil slå dørene op 2. april, og det er samtidig en mærkedag for ejeren. Der fylder hun 40 år.

“Det har været mit håb at kunne åbne en café, inden jeg blev 40 år, så hvorfor ikke på min fødselsdag?,” griner hun.

“40 år skal for mig være et glædeligt vendepunkt med endnu mere livsenergi og endnu større arbejdsglæde”.

Sådan kender mange i Egedal Centet normalt Ann Victoria Høj - som indehaver af Hudpleje & Velvære.

Sådan kender mange i Egedal Centet normalt Ann Victoria Høj - som indehaver af Hudpleje & Velvære.

Publiceret 27 February 2018 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV