Filmgalla-fest i Ølstykke:

En duft af Hollywood

Den røde løber var onsdag aften lagt ud i Ølstykke Hallen, da elever fra 8. klasse i Egedal Kommune dystede om diverse film-priser

Det kan godt være, at filmindustrien i Hollywood netop har fejret sig selv med en storslået Oscar-uddeling, men i Egedal Kommune kan man også være med.

Onsdag aften blev den traditionsrige “filmgallafast” nemlig afviklet i Ølstykke Hallen, hvor 650 unge, forældre og frivillige deltog i det festlige arrangement, som hyldede de otte film, der var leveret af kommunens 8. klasser.

Anført af aftenens vært Andreas Hermansen blev de 8 film kommenteret, ligesom der var indslag omkring ”Bag filmen”, så publikum kunne se, hvordan en film bliver til

Prisen for “bedste film” gik til 8A på Bækkegårdsskolen for filmen “Frem i Lyset”.

Samme klasse og film snuppede også sejren i kategorien “bedste foto”, “Bedste redigering” og “Bedste skuespil”.

Højt niveau

Prisen for “Bedste storytelling” gik til filmen “Pantsat Venskab”, som er lavet af 8K fra Søagerskolen i Smørum.

8. klasse på Stengårdsskolen hentede prisen for “Bedste Plakat” i forbindelse med filmen “Hårdt Ramt”, og endelig kunne Søagerskolen og filmen “Hvad nu hvis” juble over “Publikumsprisen.”

“Niveauet i filmene har været højt. Generelt kan man sige, at filmene tager udgangspunkt i de unges egen virkelighed og hverdag. Det er temaer som kærester, fester, alkohol, svigt, venskaber, homoseksualitet, mobning og jalousi, der præger de otte film,” lyder det fra Erik Rasmussen, Viceungdomsskoleleder hos Ung Egedal.

Publiceret 09 March 2018 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV