Egedal Kommune jubler over ny leder for Distriktsskole Ølstykke:

“Han er et fund”

Peter Brixen, der kommer med en bred erfaring som lærer, skoleleder og afdelingsleder, skal fremover stå i spidsen for Distriktsskole Ølstykke

Peter Brixen bliver én af de i alt fire distriktsskoleleder, der får en central rolle i udviklingen af skoletilbuddet i Egedal.

Og ikke mindst skal Peter skabe trivsel og læring for alle elever i Ølstykke.

Søren Trier Høisgaard er chef for Center for Skole og Dagtilbud og har stor tiltro til, at det enige ansættelsesudvalg har valgt den helt rigtige kandidat til jobbet.

Foruden en bred erfaring med skoleområdet, ledelse og samarbejde, træder Peter som ny skoleleder også ind af døren den 1. april med en personlighed, der skaber dialog og samarbejde.

“Distriktsskole Ølstykke får en meget erfaren leder og fagperson ved roret. Peter har både været skoleleder, afdelingsleder og lærer, og så har han været involveret i opgaver på forvaltningsniveau. Hans kompetencer er et fund for skoletilbuddet i Egedal, hvor et styrket samarbejdet mellem distrikter, skoler og forvaltning og mellem forskellige faggrupper er helt afgørende,” fortæller Søren Trier Høisgaard i en pressemeddelelse fra Egedal Kommune.

Forventningerne til jobbet som distriktsskoleleder i Ølstykke er også store hos hovedpersonen selv. Peter glæder sig til at bruge sin erfaring til at løfte alle distriktets børn både fagligt og socialt.

Fantastisk mulighed

“Mit nye job er en fantastisk mulighed, hvor jeg får mulighed for at kombinere min erfaring inden for skoleområdet og udviklingsprocesser med min passion for dialog og tværfagligt samarbejde. Jeg vil arbejde for at udvikle skoletilbuddet til glæde for dem, som det hele jo handler om - børnene,” fortæller Peter Brixen.

Han kommer fra et job som skoleleder på Nordstjerneskolen i Gribskov Kommune og inden da, har han efter sit første job som lærer på Rungsted Skole i 1997 blandt andet også været afdelingsleder og aktiv i forskellige lokale og nationale projekter på skoleområdet.

Peter Brixen er ny skoleleder i Ølstykke. Foto: Fra Egedal Kommune

Peter Brixen er ny skoleleder i Ølstykke. Foto: Fra Egedal Kommune

Publiceret 12 March 2018 06:00

SENESTE TV