Ølstykke FC’s kvinder får ny trøjesponsor

Den lokale fodboldklubb har indgået aftale med medievirksomheden ClausBirchDK

Når Ølstykke FC's kvinder løber på banen til forårets kampe i Sjællandsserien bliver det med en ny trøjesponsor.

Klubben har indgået en aftale med medievirksomheden ClausBirchDK, der blandt andet er leverandør af billeder fra sportsbegivenheder, lige fra seriefodbold til landskampe.

Med aftalen får Ølstykke FC ikke kun en unik fotodækning på kvindesiden. Også herrerne får glæde af samarbejdet, der betyder at fotograf Claus Birch jævnligt vil være at finde på sidelinien på Scan-Group Ølstykke Stadion.

“En stærk fotodækning kan forhåbentlig hjælpe ØFC både med øget mediedækning, men også gøre holdene mere attraktive overfor andre sponsorer,” siger Claus Birch.

Han har i mange år leveret pressebilleder og artikler fra et bredt udsnit af sportsbegivenheder, lokalstof, erhverv og meget andet, til et stort udvalg af trykte og digitale medier.

“Jeg kan se, at der bliver lagt et stort stykke arbejde i at løfte ØFC tilbage op i rækkerne og ikke mindst på kvindesiden sker der mange spændende ting i dansk fodbold i disse år. Nordsjælland har mulighed for at blive et kraftcenter, som jeg tror Ølstykke kan blive en vigtig del af, siger den nye sponsor om valget af ØFC-kvinderne,” siger Claus Birch.

Glæde i ØFC

Næstformand og sportschef i ØFC Michael Hansen er begejstret for den nye aftale.

“Vi kom i kontakt med Claus i efteråret 2017, hvor han lavede nogle fantastiske fotos fra nogle af vores kampe. Blandt andet fra vores pokalkamp mod Næstved fra 2. division, hvor Claus skød nogle billeder, der gav os rigtig god eksponering af kampen og ØFC.” siger Michael Hansen i en pressemeddelelse.

Publiceret 14 March 2018 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV