Gokart-talent fra Smørum hitter stort i Italien

Jonathan Weywadt viser lovende takter i den igangværende gokart-serie i Italien

Der er næppe den store tvivl om, at unge Jonathan Weywadt fra Smørum kan gå en stor og lysende fremtid i møde i dansk motorsport.

Sidste år snuppede han en bronzemedalje ved Danmarksmesterskabet i Grindsted, og nu har den talentfulde elitekører markeret sig positivt i en hård gokart-serie i Italien.

Her ligger han efter tre afdelinger på en imponerende 6. plads ud af 111 deltagere. En præstation, som i den grad bringer smilet frem hos Jonathans far, Jens Weywadt.

“Jonathan har virkelig imponeret mange i gokart-kredse, da han har kørt hurtigste tid mange gange. Han har virkelig rykket sig meget på banen og udenfor banen, selvom hans konkurrenter i toppen er ét år ældre end ham. Han er blevet endnu hurtigere, klogere og roligere særligt i pressede situationer, hvor han holder hovedet koldt,” siger Jens Weywadt, der ikke lægger skjul på, at præstationerne bliver bemærket.

“Jeg ved, at de italienske teams holder et skarpt øje med ham, og på baggrund af hans fart har flere kørere kopieret hans opsætning på gokarten i håb om at kunne følge med. Det lover godt for fremtiden,” siger Jens Weywadt.

Publiceret 05 April 2018 07:00

SENESTE TV