SOS Børnebyerne på jagt efter indsamlere i Egedal

Kom og hjælp de svage børn i verden, når SOS Børnebyerne samler ind i Egedal i starten af maj

Verden over har forældreløse og udsatte børn ikke nogen at komme hjem til. SOS Børnebyerne mangler indsamlere i Egedal Kommune 6. maj, der vil hjælpe børn, der er helt alene i verden.

”Intet barn skal vokse op alene. Hvis du har to-tre timer, kan du være med til at ændre et barns liv,” siger Mads Klæstrup Kristensen, direktør i SOS Børnebyerne og fortsætter:

”På to til tre timer kan én enkelt indsamler i gennemsnit få omkring 1.000 kroner i bøtten. Det er mange penge, som kan gøre en stor forskel for et forældreløst eller udsat barn,” siger Mads Klæstrup Kristensen.

Fjerde gang

Sidste år manglede der indsamlere til 83 indsamlingsruter i Egedal Kommune. Havde der været indsamlere til alle ruter, havde det betydet, at SOS Børnebyerne ville kunne hjælpe hundredvis flere børn, alene på grund af ekstra indsamlede donationer fra kommunens borgere.

”Det er fjerde år, at SOS Børnebyerne afholder en national hustandsindsamling. Vi ved af erfaring, at der altid vil være ruter uden en indsamler, men vi håber, så mange danskere som muligt har lyst til at tilmelde sig en rute. Vores arbejde for verdens børn afhænger i høj grad af danskernes engagement,” siger Mads Klæstrup Kristensen.

Bidrag fra landsindsamlingen 6. maj går til SOS Børnebyernes arbejde for at sikre børn en tryg barndom i en kærlig familie. Indsamlere kan tilmelde sig på hjemmesiden www.sosindsamling.dk eller ringe til SOS Børnebyerne på 3373 0233. Både på hjemmesiden og via telefonen kan indsamleren vælge en rute i nærheden af deres hjem. Et par uger efter tilmelding kommer indsamlingsmaterialet med posten.

Publiceret 11 April 2018 06:00

SENESTE TV