Sexvideo fra Egedal med 14-årig angiveligt delt på nettet

Episoden på videoen skulle have fundet sted i Egedal Centret lørdag aften

Af
Jakob Markert

Nordsjællands politi modtog tirsdag aften en anmeldelse om, at der angiveligt florerer en video på nettet med en 14-årig pige, der har seksuelt samkvem med en dreng i Egedal Centret.

Det oplyser Nordsjællands Politi overfor Lokalavisen Egedal.

“Vi har først lige modtaget anmeldelsen fra pigens far i går aftes (tirsdag aften red), så jeg kan endnu ikke sige så meget. Episoden, der angiveligt nu ligger på nettet, skulle have fundet sted ved DaClub/Diskotek X i Egedal Centret lørdag mellem kl. 20.00 til 22.00. Om det er foregået på diskoteket eller ude foran, kan jeg ikke sige noget om. Men vi har altså en mistanke om, at video eller billeder af episoden nu er blevet delt på nettet,” fortæller politikommissær og leder af afdelingen for personlig farlig kriminalitet, Henrik Gunst.

Stor fokus på videoer

Nu skal politiet have afhørt pigen, samt undersøge omstændighederne omkring sagen nærmere. Her vil fokus særligt være på videredistribuering af materialet.

“Vi har jo haft meget fokus på deling af sexvideoer på det seneste, hvor vi har kørt 'Umbrella-sagerne.', så det er rigtig ærgerligt, hvis nogen fortsat lægger sådanne videoer på nettet,” siger Henrik Gunst.

Publiceret 11 April 2018 00:00

SENESTE TV