HØJ Håndbold jagter oprykning til 2. division:

Øger ambitionerne på damesiden

Som led i en fortsat udvikling af klubben og konkret damesiden kommer der nye og flere trænerkræfter til i den kommende sæson

Selvom det ikke lykkedes HØJ Elites damer at spille sig i 2. division i denne sæson, skruer klubben ikke ned for ambitionerne – tværtimod.

”Vi har ligget i toppen af 3. division de seneste tre sæsoner. Smøller (Susanne Møller Andersen) har gjort et rigtig godt stykke arbejde med en smal trup. Vi har fået et sammentømret hold, der bakker hinanden op og fighter en vis legemsdel ud af bukserne – det vil vi gerne bygge videre på”, fortæller Helle Rasmussen, der er formand i HØJ og HØJ Elite og med omkring dametruppen.

Målet er to damehold og heraf et hold i 2. division efter næste sæson, understreger klubben i en pressemeddelelse.

”I denne sæson har vi haft to U18 pigehold, og en del af disse piger rykker op i dametruppen. Det er en meget vigtig målsætning for os at bevare dem som spillere i klubben. Det kræver to seniorhold, så vi har tilbud både til spillere, der har høje ambitioner og vil spille elite, og til spillere med lidt lavere ambitioner, som måske primært spiller håndbold, fordi det er en dejlig måde at få rørt sig på og indgå i det sociale fællesskab, som en trup og en klub også er”, fortsætter Helle Rasmussen.

Som led i en fortsat udvikling af klubben og konkret damesiden kommer der nye og flere trænerkræfter til i den kommende sæson. Anders Bergmann Krogh og Michael Piotrowski - kaldet Pio - danner cheftrænerteam og suppleres af Camilla Offendal, der primært skal tage sig af hold 2.

”Vi glæder os virkelig meget til at starte op i HØJ, for vi motiveres af høje målsætninger og vilje til at gøre en indsats for at nå målene”, fortæller trænerteamet.

Træningslejr på Fyn

”Vi skal deltage i Beach Håndbold og opstartsstævne, og vi har planlagt en træningslejr på Fyn for alle spillere, så vi bliver rystet sammen både på og udenfor banen”, fortsætter de.

Ud over nye trænere vil klubben også gerne supplere dametruppen med nogle ekstra spillere.

”Vi ved af erfaring, at damespillere hele tiden overvejer deres fremtid, og unge spillere har jo både uddannelse, kærester og arbejde at tage hensyn til i planlægningen af deres liv og hverdag, og nogle gange betyder det, at håndbolden må prioriteres fra eller flyttes”, konstaterer Helle Rasmussen. ”Så vi håber på lidt tilgang, både for at sikre bredden og eliten”, siger Helle Rasmussen.

Publiceret 11 April 2018 00:00

SENESTE TV