Overgravet gasledning i Ølstykke:

Beboere i rækkehuse blev også evakueret

Politi og brandvæsen tog ingen chancer, da en gasledning på Alfreds Hansens Plads i Ølstykke blev gravet over mandag formiddag

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Som Lokalavisen Egedal kunne fortælle i går, så førte en overgravet gasledning på Alfred Hansens Plads i Ølstykke mandag formiddag til en større evakuering.

“Vi tog ikke nogen chancer, så børn fra Børnehuset Marienlyst blev evakueret og bragt til Toftehøjskolen, mens beboere i ti-tolv nærliggende rækkehuse også blev evakueret. Det var meget udramatisk og ingen kom noget til,” siger Henrik Laugesen, efterforskningskoordinator hos Nordsjællands Politi, der sammen med Frederiksborg Brand og Redning dukkede op med tre patruljer.

Ifølge politiet, så var det en 40 mm. lang gasledning, der ved en fejl blev gravet over. Det fik redningsberedskabet til at dukke op med tankvogn og sprøjte, og efter en times arbejde på stedet, var situationen igen under kontrol.

“Faren var hurtigt drevet over, så kort efter kunne evakueringen ophæves. For en sikkerheds skyld valgte vi også at spærre Hans Erik Nielsens vej for trafik,” siger Henrik Laugesen.

Publiceret 17 April 2018 00:00

SENESTE TV