Over 100 kræmmere vil være på plads til det store marked i Ganløse, hvor gæsterne også kan se frem til gymnastik-opvisning, livemusik og meget andet. Arkivfoto

Over 100 kræmmere vil være på plads til det store marked i Ganløse, hvor gæsterne også kan se frem til gymnastik-opvisning, livemusik og meget andet. Arkivfoto

Over 100 kræmmere kommer til Ganløse:

Stort marked i vente

Arealet ved den Ganløse Mølle vil traditionen tro danne rammen om både kræmmermarked, livemusik og et festligt tivoli

I weekenden den 5. og 6. maj afholdes det traditionelle kræmmermarked ved Ganløse Mølle.

Igen i år er Kim Larsen Tivoli klar med mange forlystelser, ligesom alle børn i børnehaver og dagplejen i Ganløse inviteres til at besøge markedspladsen fredag den 4. maj fra kl. 11.00 til 13.00. Her vil søde frivillige kræfter stå klar med gratis is og saftevand til børnene ligesom enkelte forlystelser i tivoliet vil være gratis.

Derefter åbner ballet i Den Irske Pub fredag fra kl. 18.00, og fra kl. 20.00 og indtil kl. 23.00 vil man desuden kunne lytte til irsk folkemusik med de meget populære ”2 Wild Rovers”, som også i år vil være med til at gøre denne aften til noget helt specielt.

Selve kræmmermarkedet starter lørdag den 5. maj kl. 09.00, og der vil være åbent hele dagen. Her vil der være cirka 100 kræmmere, så der vil være rig mulighed for at gøre en god handel. For børnene vil Kim Larsen Tivoli være åben hele dagen. Fra kl. 11.00 – 13.00 vil ”2 Wild Rovers” underholde på scenen ved det store kræmmertelt, som i øvrigt også har åbent hele dagen.

Fest og dans om lørdagen

Lørdag aften gentages succesen fra sidste år med live-musik med bandet Cover Jam fra kl. 20.00 og dans i det store Kræmmertelt.

“Vi håber, at rigtig mange vil finde vej til teltet og få sig en herlig svingom og en hyggelig aften i selskab med naboer og venner,” lyder det fra arrangør Idrættens Venner.

Søndag åbner kræmmermarkedet kl. 09.00, og søndag formiddag kl. 11.00 er der Hip-Hop opvisning fra Ganløse Gymnastik. Holdet er superdygtige og har netop været med til DM i Århus.

Ganløse Kræmmermarked har eksisteret siden 1989, så i snart 30 år har Ganløse nu dannet rammen om denne hyggelige begivenhed.

Hele programmet for markedet kan læses på hjemmesiden www.gkmarked.dk.

Publiceret 20 April 2018 00:00