Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

80-årig indlagt på riget: Tændte for fejemaskine i garage

Manden fra Ølstykke er fortsat indlagt på Rigshospitalet med kulilteforgiftning. Hans tilstand er ukendt

Af Jakob Markert
Lad os starte med en opfordring; Tænd aldrig benzindrevne maskiner, eller andet, der kan udlede kulilte, indenfor. Det kan hurtigt gå galt!

Det gjorde det desværre tirsdag omkring kl. 12.30 for en 80-årig mand på Tusindfrydsvej i Ølstykke, oplyser Nordsjællands Politi.

“Manden har sandsynligvis startet sin benzindrevne fejemaskine inde i garagen. Den stod i hvert fald med motoren tændt og tøffede, da den 80-årige blev fundet liggende bevidstløs i garagen, oplyser specialkonsulent hos Nordsjællands Politi Henrik Duus.

Den 80-årige blev efterfølgende bragt til Rigshospitalet, hvor lægerne kunne konstatere, at der var tale om en kulilteforgiftning. Manden er fortsat indlagt, men Nordsjællands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om hans tilstand.

“Jeg kan bare sige, at man skal passe på med at starte udendørsting op indendøre. Vi har også tidligere oplevet eksempler på folk, der har tændt op for havegrillen i stuen. Det kan man altså dø af,” lyder formaningen fra Henrik Duus.

Publiceret: 29. November 2017 10:40

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

Bøger
Forsiden netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt