Her et glimt af det flotte uderum foran biblioteket, hvor borgerne i Ågerup kan kommes ved og hænge ud. Pressefoto
Her et glimt af det flotte uderum foran biblioteket, hvor borgerne i Ågerup kan kommes ved og hænge ud. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ågerup vokser med et ekstra fælles rum

Nyt uderum foran Ågerup Bibliotek med terrasse og trappe og blomster hele året åbner officielt tirsdag 20. juni med åbningstale og koncert fra kl. 17

En stor bevilling fra byrådet til lokalmiljøet har banet vej for, at borgerne i Ågerup nu får et flot uderum, hvor de kan kommes ved og hænge ud i forbindelse med det lokale bibliotek.

Ved åbningen er der popcorn, vin og sodavand fra kl. 17, når Torben Jørgensen, formand for Plan og Teknikudvalget, holder åbningstalen og afslører navnet for byens nye rum, der er fundet efter åben konkurrence.

Der bliver også en kort tale ved Ågerup og Omegns Landsbyråd Jens Pedersen og så spiller singersongwriter Olivia Axelsen fra Roskilde koncert med både eget materiale og et par stykker med Beatles.

Der er også Quiz med tip en 13'er om biblioteket. Gennem hele dage er SaveNiels i fuld gang med at save en træskulptur, der bliver udeummets vartegn. Når navnet er meldt ud, sørger han behørigt for at save det ind i sit værk. For de morgenduelige ved busstoppestedet, er der alvorlige forlydender om at personalet fra biblioteket skænker kaffe og giver et stykke morgenbrød i dagens anledning.

”Vi glæder os bare så meget til, at livet udfolder sig foran biblioteket med det nye uderum og året rundt nyde gartnernes gennemgribende renovering af de grønne arealer omkring. Det kan kun styrke det lokale fællesskab på tværs af generationer”, siger bibliotekar Gitte Jacobsen, der selv bor i Ågerup, i en pressemeddelelse. gs

Publiceret: 13. Juni 2017 07:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt