Egedal-messen tiltrak sidste år mellem 3.000 og 3.500 besøgende i Smørum Idrætscenter. Til marts afholdes messen på rådhuset. Arkivfoto
Egedal-messen tiltrak sidste år mellem 3.000 og 3.500 besøgende i Smørum Idrætscenter. Til marts afholdes messen på rådhuset. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Afholdes til marts: Egedal-messe rykker til rådhuset

Efter to år i Smørum Kultur- og Idrætscenter rykker den populære og lokale livstilsmesse til Egedal Rådhus

Søndag 18. marts vil Egedal Rådhus sprudle af liv og mange forskellige aktiviteter for mange forskellige, når Egedal Erhvervsforening for tredje gang gennemfører Egedals kultur og livstilsmesse, “Egedal for alle” – og denne gang er lokationen Egedal Rådhus.

Det var for at samle hele kommunens kultur- og foreningsliv og erhvervslivet, og vise borgerne alt, hvad der findes i Egedal, at Egedal Erhvervsforening opfandt “Egedal for alle messen.” Her får virksomheder og foreninger mulighed for at fortælle om deres tilbud og vise deres produkter.

”Messen er en oplagt mulighed for at skabe sammenhold og nye muligheder og kontakter på tværs. I to år har vi afholdt arrangementet i Smørum Kultur- og Idrætscenter. Det har vi været glade for, men vi var også klar over, at vi skubbede nogle af idrætsforeningerne ud af hallerne i den weekend, hvor E”gedal for alle messen” blev afholdt,” siger Egedal Erhvervsforenings formand, Henrik Haagendrup.

En god mulighed

Sammen med resten af styregruppen gik han derfor på udkig efter en anden løsning, og modtog en invitation om at afholde messen på Egedal Rådhus.

”Det synes vi var en god mulighed. Med placeringen på Rådhuset signalerer vi i endnu større grad, at Egedal for alle – er for alle. Og så gør rådhusets helt tætte placering tæt på S-tog og busser det meget lettere at komme som besøgende,” siger Henrik Haagendrup.

Arbejdet i styregruppen er gået i gang – og de første tilmeldinger fra virksomhederne og foreningerne til “Egedal for alle” er allerede tikket ind via hjemmesiden http://egedalforalle.dk.

Publiceret: 07. September 2017 10:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere