Rejser Annoncer
Charterrejse

Til Gran Canaria med Detur - Strelitsiaz

Vest for Afrika ude i Atlanterhavet ligger Gran Canaria som en af De Kanariske Øer – og et særdeles populært rejsemål for os danskere.

Det er der nogle meget gode grunde til... Her er god garanti for sol og varme, vintrene er blandt Europas mest solrige, det laveste antal regnvejrsdage i Europa, fantastiske strande og en overkommelig flyvetid på lidt over 5 timer.
Den vulkanskabte øgruppe tilhører Spanien. Her kan du nyde en afslappende ferie ved stranden, slentre rundt i små hyggelige gader, eller være totalt aktiv og vandre i de smukke bjerge. Eller det hele på én gang.
Du kan vandre i noget af verdens mest fascinerende natur, dykke med store fiskestimer, dyrke alle former for sport — eller bare dase på stranden. Derfor elsker både soldyrkere, børnefamilier, unge natteravne, sportsentusiaster og kulturelskere Gran Canaria. Gran Canaria er let at komme rundt på med både lokale busser eller i lejet bil.

Klik her for at booke rejsen eler ring på tlf. 7020 6776


Playa del Inglés

Playa del Inglés er en af de mest berømte strande på de Kanariske Øer. Området har et stort udvalg af butikker og restauranter og et pulserende natteliv. Playa del Inglés har et stort udvalg af butikker og restauranter og mange barer og diskoteker, der gør nattelivet populært specielt blandt unge, men du kan stadig nyde en dejlig badeferie her. Her finder du et stort udbud af shopping malls og forskellige kulturelle arrangementer. Playa del Inglés har en kæmpestrand med fremragende faciliteter for børnefamilier, og den er også populær blandt unge på grund af de utallige muligheder for vandsportsaktiviteter. Adgang til stranden varierer noget, i nogle områder kan der være stejlt, mens du andre steder har direkte adgang fra vejen. Playa del Inglés er velegnet til rigtig afslappende ferie med masser af muligheder for variation.

3* Strelitsiaz Lejligheder – Hyggeligt lejlighedshotel i Playa del Ingles

Strelitsiaz lejligheder er et hyggeligt lejlighedshotel med kort afstand til centrum i Playa del Inglés, Kasbah indkøbscentret og stranden. Der findes også et supermarked ca 50 m fra hotellet, så her finder man alt, man behøver. Hotellet har en fin have med pool og solterrasse med solstole og parasoller. For at komme til stranden må man gå via trapper fra strandpromenaden.

Lejlighederne

Lyse, hyggelige lejligheder med soverum, stue og separat køkken. I soverummet findes to enkeltsenge med mulighed for ekstra opredning på sovesofa. Stuen har tv og sofagruppe, og i køkkenet findes et klapbord, køleskap, komfur og enkelt nødvendigt køkkenudstyr. Badeværelserne har brusekabine og toilet. Alle lejlighederne har flisebelagt gulv, stor sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon med udendørsmøbler og udsigt over poolområdet.

Måltider

Ingen

Øvrigt

Beliggende i turistområde, så støj fra trafik og folkeliv kan forekomme. Bygget i 1978 og alle lejlighederne blev renoveret i 2015/2016. Totalt 50 lejligheder i en bygning på 5 etager. Der er trådløst internet tilgængeligt på hotellet, mens internet i lejlighederne er mod tillæg. Ved ankomst betales 100 Euro i depositum pr. værelse.


Publiceret: 9 September 2016