Flere arabiske flygtninge var lørdag mødt op til en vellykket integrations-workshop i Stenløse. Foto: Egedal Flygtningenetværk
Flere arabiske flygtninge var lørdag mødt op til en vellykket integrations-workshop i Stenløse. Foto: Egedal Flygtningenetværk
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Arabiske flygtninge tog på workshop i Stenløse

Egedal Flygtningenetværk var lørdag vært for en workshop, hvor arabiske flygtninge og etniske danskere debatterede om børneopdragelse

I lørdags havde Egedal Flygtningenetværk i Stenløse Kulturhus en workshop med arabiske flygtninge og etniske danskere om børneopdragelse.

Hvordan gør de og hvordan gør vi, Hvordan kan vi forstå hinanden og hvad kan vi lære af hinanden og hvordan undgår vi og børnene konfrontationer grundet forskellig baggrund?. Det var nogle af de store spørgsmål, som deltagerne forsøgte at finde svar på.

“Det blev en fantastisk eftermiddag med fagter, kram og knus og oplæg på powerpoint. Og så selvfølgelig med hjemmebagt kage til kaffen. Følsomme emner blev taget op både med smil, alvor og forståelse samt krop og empati,” siger Stenløse-borgeren Bent R. Nielsen, der har været med i planlægningen af arrangementet.

Smil på læben

Oplægsholderne Trine Lauridsen og Souad Taha, der også var tolk, havde gjort et kæmpe forarbejde, hvilket førte til frugtbare diskussioner.

“Alle gik hjem med et glad sind og smil på læben. Og ikke mindst udtrykte deltagerne, at sådanne arrangementer måtte gerne arrangeres en gang om måneden eller måske hver 14. dag,” siger Bent R. Nielsen.

Publiceret: 10. Oktober 2017 08:23

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt