Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Børne-kokke fejrede 40 år

SuperBrugsen i Smørum lod børn dyste i madlavning

600 var inviteret.

Men da det store madslag skulle stå, var det kun 11 udvalgt til at stå i køkkenet, da SuperBrugsen i Smørum markerede sit 40 års jubilæum med en kokkedyst for børn fra 5., 6. og 7. klasserne på de lokale skoler.

Der blev ud fra alle tilmeldingerne udvalgt 6 enkelt personer/ grupper som skulle dyste i skolekøkkenet på Balsmoseskolen, hvor borgmester Karsten Søndergaard, brugsuddeler Søren Rasmussen samt kok på Restaurant Eagle Jesper Volkdal.

Ingen præfabrikerede vare var tilladt. Alt - selv pastaen er lavet fra bunden - og børnene viste i løbet af dagen både højt humør og niveau.

Der var følgende grupper:

Linnea og Sarah som lavede: Sushi

Amalie, Benedicte og Sofie som lavede: hjemmelavet pasta med kødboller og tomat/mozzarella salat

Amalie og Jonathan som lavede: Wok ret med karry og grøntsager

Sophia som lavede: Æggecupcake med forårsløg, bacon, purløg

Jacob og Magnus som lavede: Hjemmelavet pitabrød, med skyr/hvidløgs dressing og krydret kyllingefilet

Tobias som lavede: Sojamarineret laks med salat

Vinderne blev Amalie og Jonathans Wok-ret.

Publiceret: 07. November 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere