Charlotte Haagendrup står øverst på den konservative liste til de kommende kommunalvalg i Egedal Kommune. Privatfoto
Charlotte Haagendrup står øverst på den konservative liste til de kommende kommunalvalg i Egedal Kommune. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Charlotte Haagendrup er ny K-spidskandidat

Medlemmerne hos den Konservative Vælgerforening i Egedal har peget på Charlotte Haagendrup som partiets nye spidskandidat

Byrådsmedlem Charlotte Haagendrup er ny spidskandidat for de konservative i Egedal efter Jens Jørgen Nygaards dødsfald i august måned.

Det står klart efter partiets generalforsamling mandag aften, hvor Charlotte Haagendrup fik 22 konservative stemmer mod 19 stemmer, der faldt på byrådskollega Niels Lindhardt Johansen.

“Jeg er meget glad og stolt over udnævnelsen, men jeg havde selvfølgelig gerne set, at det var sket under andre omstændigheder,” siger Charlotte Haagendrup med henvisning til Jens Jørgen Nygaards alt for tidlige død.

Trods omstændighederne, så ser Charlotte Haagendrup frem til at stå øverst på den konservative liste til det kommende kommunalvalg.

Én skal jo stå i spidsen

“Det var et tæt opløb, hvilket vidner om to kompetente kandidater. Én skal jo stå i spidsen som anfører for partiet, og det blev så mig. Jeg har også nogle politiske ambitioner, som jeg gerne vil føre ud i livet i Egedal Kommune, men ellers handler det ikke om min kandidatur. Vi råder over et stærkt konservativt hold med kandidater, der hver især har deres kompetencer og mærkesager, så for mig er holdet vigtigst,” siger Charlotte Haagendrup.

Eva Møller, formand for den Konservative Vælgerforening i Egedal, er glad for, at partiet nu kan køre en ny spidskandidat i stilling, der kan kæmpe for konservative målsætninger.

“Vi har jo en masse visioner for Egedal - blandt andet som en grøn kommune med gode forhold for erhvervslivet og med fokus på kerneværdierne, børn, unge og ældre, så tilfredstallene i de forskellige bruger- og borgerundersøgelser kunne blive langt bedre,” siger Eva Møller.

Publiceret: 19. September 2017 12:39

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

Valget netop nu