Bækkegårdsskolens to fodboldansvarlige lærere fik overrakt de 10.000 kroner af landsholdsspilleren Christian Eriksen. Privatfoto
Bækkegårdsskolens to fodboldansvarlige lærere fik overrakt de 10.000 kroner af landsholdsspilleren Christian Eriksen. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DBU-penge til Ølstykke-skole

DBU udskrev i efteråret en konkurrence, hvor man for at deltage skulle skrive, hvordan man som skole bruger fodbold i hverdagen.

Dette gjorde Bækkegårdsskolens lærer Maren Tha- gaard, som valgte at skrive om, hvordan Bækkegårdsskolen i Ølstykke gennem blandt andet skolefodbold inkluderer alle elever - også dem, der til tider kan synes, at det faglige er meget svært.

Skal bruges på trøjer

En gang om året deltager Bækkegårdsskolen desuden i Ekstrabladets fodboldturnering, hvor den både har et pige- og et drengehold.

Bækkegårdsskolen vandt med ansøgningen 10.000 kroner, som skal bruges til et fodboldprojekt på skolen. Forleden var skolens to fodboldansvarlige lærere i Helsingør på Hotel Marienlyst for at modtage præmien. Præmien blev overrakt af Christian Eriksen, Andreas Christensen og Kasper Schmeichel.

Præmien skal blandt andet bruges til spillertrøjer, og hvis det kan lade sig gøre, vil skolen anskaffe en pannabane.jbe

Publiceret: 10. November 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere