Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dramatisk tyvejagt

To indbrudstyve blev fanget natten til søndag efter en dramatisk jagt

Politiet fangede to indbrudstyve i Smørum i Primulahaven natten til søndag kort før klokken 06.00. Nordsjællands politi fik anmeldelsen klokken 05.34. En nabo havde set to mænd bryde ind i et hus på vejen. Først havde de forsøgt at opbryde hoveddøren og en terrassedør ind til huset. Det mislykkedes. Derfor knuste de to gerningsmænd et vindue i en kælderdør og kom på den måde ind i huset. Politiet sendte en patrulje af sted.

Delte sig

Da de kom til huset, gik en betjent foran huset og en anden tog bagsiden. Da en af betjentene kom ind i huset, kunne han høre de to gerningsmænd på første salen. Betjenten begyndte at gå op ad trappen til først sal, og her mødte han den ene gerningsmand, der havde en elefanthue over hovedet. Betjenten brugte sin peberspray, mens han bemærkede, at den anden gerningsmand stod længere oppe på trappen.

Ud over balkon

De to tyve flygtede fra trappen. En af dem løb ud på en balkon og hoppede ned fra den. Det samme gjorde betjenten, hvorefter det endte i en slags ?brydekamp?, oplyser Nordsjællands politi.

Det lykkes betjenten at overmande gerningsmanden. Han begyndte at lægge ham i håndjern, da han ser den anden gerningsmand tæt på med et koben i hånden. Betjenten løb efter ham og får fat på ham, mens den anden betjent sørgede for, at håndjernene blev sat helt fast på den første tyv.

De to gerningsmænd, der kom fra lokalområdet, indrømmede, at de også stod bag to indbrud i Tulipanhaven og Lupinhaven.

Da de to gerningsmænd ikke er kendt af politiet, blev de løsladt efter afhøringen.

Publiceret: 06. August 2012 12:22
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt