Teaterkoncerten er i år et samarbejde mellem Egedal Musikskole, Ung Egedal og Frederikssund Provsti. Foto: David Foli
Teaterkoncerten er i år et samarbejde mellem Egedal Musikskole, Ung Egedal og Frederikssund Provsti. Foto: David Foli
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Egedal-unge opfører teaterkoncert om tro

’Tro’ trækker tråde mellem Martin Luther og teenagepigen Lulu

Scene Den unge pige Lulu står foran sit spejlbillede og skærer i sig selv. Hun føler skyld over, at vennen Christopher er død. Hun har mistet troen på livet, sig selv og på kærligheden. 500 år før står munken Martin Luther foran spejlet i sit kammer og beder om syndsforladelse. Han føler skyld og har ligeledes mistet troen på sig selv og reformationen.

Men det er kun med tro, at vi kan flytte os og skabe forandringer for os selv og andre. Og det er det, som stykket ’Tro’ handler om.

Humor og alvor

Linda Østergaard Sørensen, der har skrevet og instrueret stykket, forsikrer dog publikum om, at stykket på trods af den dybe alvor også rummer masser af humor og komiske karakterer og betegner selv stykket som en livsbekræftende komedie om tro, frihed, fællesskab og kærlighed.

“Luther var en 200 kilo tung munk med øgenavnet vildsvinet. Han drak, tegnede frække karikaturer og udtalte sig om sex. Han blev stik imod tidens regler gift og fik børn. Ud fra hans historie kom der helt naturligt masser af energi i fortællingen”, siger Linda Østergaard Sørensen i en pressemeddelelse.

Stykket opføres i Udlejre Kirke 4.,5., og 6.april kl.20. Billetter á 25 kr. på billetto.dk.

Publiceret: 15. Marts 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere