Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Endnu et ungt offer har anmeldt Dyrehave-røveri

Lørdag modtog Nordsjællands Politi en tredje anmeldelse om et røveri begået fredag aften i Dyrehaven

Carsten Pedersen
En 17-årig Vedbæk-pige og en 16-årig Lyngby-dreng anmeldte fredag, at de også var blevet passet op og truet af en mindre bande.

Under en patruljes rundering i området med den 16-årige Lyngby-dreng på bagsædet, lykkedes det for politiet at anholde en formodet gerningsmand.

Han blev lørdag fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Hillerød, da politiet endnu ikke har kunnet anholde de øvrige gerningsmænd.

Som Lokalavisen.dk kunne fortælle lørdag, blev to unge mennesker fredag overfaldet og frarøvet personlige effekter af en indvandrerbande ved Dyrehaven i Klampenborg, og nu har endnu et ungt offer anmeldt et røveri, oplyser Nordsjællands Politi.

Fik stjålet tøj og mobil

Denne gang gik røveriet udover en 19-årig mand fra Ølstykke, der cirka mellem klokken 21-21.30 blev passet op af tre unge mørklødede mænd, oplyser politiets vagtchef Søren Bjørnestad.

Den 19-årige lettere berusede mand blev væltet omkuld af gaderøverne, der stjal hans iPhone, samt en Adidas trøje, et par Wrangler shorts samt en pung med klippekort, kontanter og kreditkort.

Måske kommer flere til

Den unge mand anmeldte lørdag klokken 09.46 røveriet til politiet, oplyser vagtchefen.

"Der var fest i Ulvedalen i Dyrehaven fredag aften, og der har været flere anmeldelser om tyveri fra tasker," siger vagtchefen.

"Og hvor der er mange glade mennesker forsamlet til fest, dukker der også kriminelle elementer op," lyder vurderingen fra den erfarne vagtchef.

Han formoder, at flere anmeldelser vil komme til, efterhånden som folk opdager, at de er blevet bestjålet:

Har du set noget?

Den 19-årige mand har beskrevet de tre gaderøvere som værende af anden etnisk oprindelse:

Røver A: Mand cirka 20-25 år gammel, omkring 185 centimeter høj, almindelig til muskuløs af bygning, "etnisk af udseende," og iført hvid t-shirt samt knælange bukser.

Røver B: Mand cirka 20-25 år gammel, omkring 175 centimeter høj, almindelig af bygning med karseklippet mørkt hår. Han havde en sort langærmet trøje og mørkeblå jeans på.

Røver C: Mand cirka 20-25 år gammel, omkring 185 centimeter høj, almindelig af bygning, mørk i huden og klædt i sort t-shirt og mørkeblå jeans.

Efterforskerne hos Nordsjællands Politi hører gerne fra vidner, der måske har lagt mærke til mistænkelige personer.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon: 1-1-4 eller ved personlig henvendelse.

Publiceret: 19. August 2012 13:21
Leveret af Villabyerne
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere