Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Et alternativt syn på økonomi

Af Tommy Højegaard, formand for Liberal Alliance i Egedal

Et nyt parti er dukket op på scenen her i Egedal i valgåret 2017.

Alternativet delagtiggjorde os her i avisen d. 10/4 i deres ideer til skoleområdet. Der er nogle gode tanker og i den ideelle verden vil vi alle det bedste for vores børns uddannelse, men der hvor Alternativet igen falder igennem er på økonomien.

I en politisk/økonomisk situation hvor vi i de to sidste budgetår har kæmpet med at holde os inden for rammerne, med diverse besparelser til følge, vil

Alternativet nu bruge yderligere 25 mio. kr., som tilsyneladende bare skal plukkes på de lokale pengetræ.

Politik handler om prioritering, og der falder Alternativets forslag til jorden, for de ønsker at opprioritere skoleområdet, men anviser ikke hvor pengene skal komme fra. Det er i sandheden noget lettere at træffe nemme beslutninger end de lidt sværere.

Og så har jeg endnu ikke nævnt at Alternativets ønsker er formuleret så vagt at det er vanskeligt at beregne hvor meget det ville koste at gennemføre.

Som nyt parti skal man selvfølgelig være velkommen til at søge opbakning til sin politik - men lad os lige hæve niveauet og være ærlige over for vælgerne; politik handler om at prioritere, ikke blot om at love flere, mere, bedre af alting.

Publiceret: 21. April 2017 08:05

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere