Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Familiedag med spejderne i Smørum

At klatre i træer, bygge forhindringsbaner og lave mad over bål er populært blandt børn og unge, og spejdergrupperne rundt omkring i landet vokser. Hos Kong Svend Gruppe i Smørum hilser man udviklingen velkommen, og søndag 20. august inviterer de derfor familier med børn i 3-6 års-alderen med til en dag med spejderaktiviteter på spejderhuset Egelund i Smørum.

Dagen er del af Det Danske Spejderkorps' landsdækkende 'Familiespejderdag', hvor spejdergrupper over hele landet inviterer børnefamilier ud for at snuse til det aktive udeliv.

Et af fokusområderne for Kong Svend spejderne er aktiviteter for børnefamilier, kaldet familiespejd. Her tilbyder spejderne aktiviteter i naturen, hvor forældre sammen med deres børn mellem 3 og 6 år kan lave mad over bål, blive kloge på insekterne i skovbunden, lære verdenshjørner og øve sig i samarbejde ved forskellige lege og aktiviteter. Større søskende er selvfølgelig også meget velkomne.

Til familiespejd er det altså hele familien, der sammen er til spejder, og Kong Svend spejderne oplever, at mange børnefamilier gerne vil være sammen om deres fritidsaktiviteter, og her er familiespejd et oplagt tilbud. Man kan læse mere og tilmelde sig på kongsvend.dk.srj

Publiceret: 12. August 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt