Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flere biler blev plyndret

Fjorten biler i Ølstykke og Smørum har natten mellem onsdag og torsdag haft indbrud

I sidste uge blev et hav af biler udsat for indbrud i Stenløse. Nu kan Nordsjællands Politi endnu engang melde om stribevis af bil-indbrud. Denne gik det udover Ølstykke og Smørum.

I tidsrummet fra onsdag klokken 7.00 til torsdag klokken 7.00 blev ikke mindre end fjorten biler udsat for indbrud. På Skenkelsøvej i Ølstykke var tyvene på spil i tre forskellige biler. Fra den ene bil blev der stjålet en GPS'er, en Nokia mobiltelefon og et par solbriller. Fra den anden bil blev der stjålet en adapter, mens den sidste bil ikke fik stjålet noget.

GPS'erne er røget

På Vesterled i Ølstykke stod to biler for skud. Den ene bil blev blot gennemrodet, mens der fra den anden bil blev stjålet en GPS'er og en bærbar pc'er. Også på Tofthøjvej i Ølstykke var der uønsket besøg. Her fik en bil stjålet en GPS'er, mens en anden bil fik stjålet en GPS'er og et Brobizz. På Dronning Dagmarsvej i Ølstykke blev en der stjålet en GPS'er, mens der ikke blev stjålet noget i det andet tilfælde.

Også biler på Frederiksborgvej og Egernvej i Ølstykke blev ramt af indbrud. Her blev der stjålet henholdsvis cd'ere, solbriller, fronten på en afspiller og en GPS'er. I Smørum var tyvene på spil i tre biler på Hindbærvangen, Pærevangen og Hørbakken. Fra bilerne blev der stjålet et navigationsanlæg, et Brobizz, en sportstaske, to GPS'ere og en autoradio.

Publiceret: 16. September 2010 03:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

Fik du læst
ANNONCER
Se flere