Valdemar og Louise har fået smag for bioteknologi på Egedal Gymnasium og bruger efterårsferien på en Biotech Camp på DTU. Pressefoto
Valdemar og Louise har fået smag for bioteknologi på Egedal Gymnasium og bruger efterårsferien på en Biotech Camp på DTU. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flot skulderklap: Egedal-elever til talentcamp på DTU

Eleverne Louise og Valdemar fra 3.g på Egedal Gymnaisum har fået to ud af 24 pladser på årets Biotech Camp. Campen, der er et tilbud til elever fra hele landet og afholdes på DTU Lyngby i efterårsferien, arrangeres af Biotech Academy.

De to elever kommer til at kigge ind i fremtidens bioteknologi. På campen vil de komme på virksomhedsbesøg, og der vil være foredrag, workshops samt computer- og laboratorieøvelser.

Louise og Valdemar har gennem deres gymnasietid deltaget i skolens egne master-klasser i både biologi og kemi og er sikre på, at de i fremtiden vil studere og arbejde inden for området. Louise vil gerne læse medicin, og Valdemar går efter teknisk biomedicin eller molekylær biomedicin.

Egedal Gymnasium og HF udbyder fra og med dette skoleår studieretningen Bioteknologi.

“Havde studieretningen været der, da vi startede, havde vi helt sikkert valgt den,” udtaler Louise og Valdemar i en pressemeddelelse fra gymnasiet.

Publiceret: 09. Oktober 2017 05:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere