Christian Aziz, forfatter, foredragsholder og sprogofficer holder foredraget En fremmed krydser dit spor, der er opkaldt efter hans debutroman.
Christian Aziz, forfatter, foredragsholder og sprogofficer holder foredraget En fremmed krydser dit spor, der er opkaldt efter hans debutroman.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foredrag: En fremmed krydser dit spor

Slagslunde-Klubben genoptager efter en del år en af sine gamle aktiviteter. Klubben byder nu også på foredragsaftner. Der lægges ud tirsdag 13. marts kl. 19.30 med Christian Aziz, en af Slagslundes stolte sønner.

Igennem sit civile arbejde har Christian Aziz arbejdet for Røde Kors, og Gladsaxe Kommune siden 2009, med integration og med børn, unge og voksne af anden etnisk herkomst end dansk. Han har krydset Suezkanalen og rundet Afrikas Horn for både Mærsk og Søværnet flere gange og var med på Søværnets første togt for at bekæmpe pirateri i 2008 som aktivt medlem af Frømændenes Boardinghold og som kulturel vejleder for skibets chef og stabsadmiralen.

Sideløbende med sit civile arbejde har Christian Aziz holdt sine militære færdigheder ved lige som reserveofficer og ikke mindst som en yndet foredragsholder, når danske soldater - fra konstabler til højtstående officerer - skal uddannes til at agere hensigtsmæssigt i arabiske og østafrikanske lande.jbe

Publiceret: 07. Marts 2018 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

Fik du læst