Mark Schiøtte kan se frem til en længere pause efter sin korsbåndsskade i januar. (Foto: HØJ)
Mark Schiøtte kan se frem til en længere pause efter sin korsbåndsskade i januar. (Foto: HØJ)
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Frygten holdt stik: Mark Schiøtte korsbåndskadet

Lang pause venter HØJ-spilleren, der er ude af billedet i over et år

Ove Dyrstrøm

HÅNDBOLD. Desværre viste det sig at frygten holdt stik for HØJ’s bagspiller Mark Schiøtte, da han i årets første kamp i januar blev udsat for en grov tackling, da HØJ mødte Ajax i Bavnehøjhallen, hvor han måtte bæres fra banen. Lægerne har nu studeret billederne, og det står klart, at der venter en meget lang pause, før han igen kan spille håndbold.

”De har konstateret at den inderste menisk er beskadiget både foran og bag, samt at korsbåndet også er beskadiget. Nu skal jeg til yderligere tjek i denne uge, da jeg ikke kan bukke benet endnu, det er lidt problematisk, så det skal lige undersøges først”, siger Mark Schiøtte og fortsætter.

”Når først de ting er klaret, så åbner man op ind til korsbåndet og laver det, og vi håber det bliver midt i marts måned. Hvis knæet kan holdet til det, så skulle jeg kunne begynde at løbetræne lidt efter fire måneder, så er vi henne ved starten af den nye sæson, og derefter går der nok et halvt år før jeg er på banen igen, så målsætningen er, at jeg er helt klar til den efterfølgende sæson”, fortæller Mark Schiøtte til Lokalavisen.

Publiceret: 20. Februar 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt