Håbet er lysegrønt

 Del
Af Grethe Helin, Solbærvangen 61, Smørum

Hvorfor kan man ikke anvende de milliarder, man vil bruge til en tværvej mellem Kildedal og Frederikssund-motorvejen, til at forlænge motorvejen til Stenløse?

Både Stenløse og Frederikssund mener jo, at alle problemer er løst, bare de får en motorvej.

Hans Chr. Schmidt påstod, at det ville forsinke projektet flere år, hvis tværvejen skulle flyttes. Den skal ikke flyttes, men sløjfes.

Motorvejen er jo projekteret helt til Frederikssund allerede, så det kan vel ikke være så indviklet bare at fortsætte til Stenløse? Det kan vel ikke tage flere år at beslutte det? Så kommer folk allerede på motorvej i Stenløse og slipper for kø ved chokoladekrydset o.s.v.

Denne tværvej vil ødelægge et meget smukt område, som mange mennesker dagligt glæder sig over. Vil også passere Værebro Ådal, hvor man indvinder drikkevand. Ifølge EU"s vandrammedirektiv skal det rene vand beskyttes. Man gør det modsatte ved at føre en tværvej med forurening fra dæk og udstødning hen over.

Den nuværende regering gør en prisværdig indsats for at beskytte drikkevandet. Forhåbentlig også i dette tilfælde. Håbet er lysegrønt.

Albert Einstein sagde: De store problemer, vi i dag står overfor, kan ikke løses med det samme niveau af omtanke, som vi udviste, da vi skabte dem.

Publiceret: 09. August 2012 13:43
Se også:
Forsiden netop nu
Ugens annoncer
Se alle ugens annoncer