Sådan ser Venstre-holdet ud i Egedal Kommune til det kommende kommunalvalg. Foto: Venstre
Sådan ser Venstre-holdet ud i Egedal Kommune til det kommende kommunalvalg. Foto: Venstre
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Her er Venstres Egedal-hold til kommunalvalget

Karsten Søndergaard, Ole Hovøvre og Bo Vesth indtager de tre øverste pladser på Venstres kandidatliste til kommunalvalget

Venstre i Egedal Kommune har på et opstillingsmøde i Smørum Kulturhus fået sammensat sit hold til det kommende kommunalvalg.

Helt som ventet er den nuværende Egedal-borgmester Karsten Søndergaard valgt som partiets spidskandidat, men nu er der også sat navne og placeringer på den øvrige kandidatliste.

Nuværende Egedal-byrådsmedlemmer Ole Hovøre fra Veksø, Bo Vesth fra Stenløse og Carina Buurskov fra Ølstykke indtager de følgende pladser på listen, som også tæller navne som Keld Stenlien, Betina Hilligsøe, Anders Bo Larsen, Ulrik John Nielsen, Lisbeth Dupont-Rosenvold, Sarah Brandt Kofoed, Gert Jensen, Dorthe Funch Nielsen og Thomas Skov Rasmussen.

Stærkt hold

“Vi har fået et stærkt hold som repræsenterer hele kommunen, hvor halvdelen af kandidaterne allerede har bred erfaring i det politiske arbejde. Endvidere har vores kandidater en bred faglig baggrund fra såvel det private erhvervsliv som det offentlige, ligesom der er en god aldersspredning. Vi går til valg på et fortsat bredt samarbejde i kommunalbestyrelsen, ligesom der forsat skal føres en ansvarlig økonomisk politik,” siger Lisbeth Dupont-Rosenvold, formand for Venstre i Egedal.

Publiceret: 19. Maj 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt