"Hvem var det der vandt i dag", kunne HØJ-damerne råbe efter kampen mod TMS Ringsted, som blev løbet over ende i 2.halvleg. (Foto: Ove Dyrstrøm)
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Holder fast i toppen: HØJ-damer slog TMS Ringsted

Løb fra gæsterne efter stærkt forsvarsspil i 2.halvleg

Ove Dyrstrøm

Hvis HØJ's damer fortsat skulle hænge på i toppen i 3.division, så var kravet er sejr i lørdagens hjemmekamp mod TMS Ringsted, der inden kampen lå med 15 point – samme antal som HØJ – det lykkedes også, da de efter en stærk 2.halvleg løb gæsterne over ende og sejrede med slutcifrene 31-23.

TMS kom ellers hurtigt foran efter en lidt famlende start fra hjemmeholdet, men så fik keeper Maria Louise Pedersen gang i redningerne, og Sofie Rølle fik stjålet et par bolde i TMS-angreb, så HØJ med et par kontrascoringer kom foran 4-2. Føringen blev udbygget, da søster Julie Rølle midt i halvlegen med sit tredje mål øgede til 9-6, men de lukkede TMS tilbage i kampen efter et par dumme boldtab, så der blev udlignet til 9-9. Det var især TMS enmandshær Patricia Szölösi, der voldte forsvaret besvær, den ungarske spiller med en fortid i storklubben Györ og Champion League-kampe på sit cv scorede således 13 gange for TMS. Hun lavede også halvlegens sidste mål, men HØJ kunne gå til pausen med 15-14 på måltavlen.

Efter pausen fik HØJ-forsvaret lukket godt af, og det begyndte at blive mærkbart for TMS, at de kun havde en enkelt udskifter med på bænken. De fulgte nogenlunde med det første kvarter ved stillingen 22-19, men med fem scoringer på stribe til 27-19 lukkede HØJ kampen, godt ført an af fysisk stærke Julie Rølle og rutinerede Mette Eriksen med sine snu afleveringer, så endte det med en sikker sejr på 31-23. Træner Susanne Møller Andersen var forståeligt godt tilfreds efter kampen.

”Vi fik sat spillet rigtigt op i 2.halvleg, i stedet for at blive kyst af deres tacklinger. Jeg syntes nu også vi havde styr på dem før pausen, det var kun et spørgsmål om tilpasninger. En dejlig kamp, hvor søstrene Rølle viste strålende fight sammen med Mette Eriksen, giv dem bolden så er det jo tre dødspiloter vi har”, smilte HØJ-træneren.

Med sejren ligger HØJ på 3.pladsen med 17 point efter Rødovre med 25 point og Holbæk med 18 point. Allerede tirsdag aften kl.20.00 spiller HØJ hjemme mod Himmelev, samt på lørdag kl.13.00, ligeledes hjemme i Ølstykkehallen, Hvor AG Håndbold kommer på besøg.

3.division. Damer: HØJ – TMS Ringsted 31-23 (15-14). HØJ: Julie Rølle 9, Amalie Thomsen Nielsen 5, Sofie Rølle 4, Mette Eriksen 3, Line Dam 2, Louise Herslev Hjorth 2, Christine Eckberg 2, Monica Rimkjær 1, Charina Kjeldsen 1, Maria Krøyer 1, Emilie Lorentzen 1. Udvisninger: HØJ 0, TMS 3.

Publiceret: 29. Januar 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt