SC Egedals trænerduo Søren Bjerg og Brian Andersen kan glæde sig over en glimrende sæsonstart. (Arkivfoto: Peter Rahbek)
SC Egedals trænerduo Søren Bjerg og Brian Andersen kan glæde sig over en glimrende sæsonstart. (Arkivfoto: Peter Rahbek)
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Intet Egedal-hedeslag i Hedensted

SC Egedal håndterede varmen og sæsonens første lange bustur til topkarakter. Hedensted blev slået efter en god præstation i 2. halvleg

To kampe, to sejre og en målscorer på 7-1 samt en pokalsejr over Birkerød fra 2. division.

SC Egedal har fået en fremragende start på tilværelsen i Danmarksserien.

"Vi kan ikke klage. Det er en kanonstart. De tre sejre er med til at give selvtillid i truppen, men vi skal stadig holde benene på jorden og tage én kamp ad gangen. Sæsonen er jo først lige startet," siger SC Egedals assistenttræner Brian Andersen.

Lang bustur

Men søndagens sejr på 0-2 i Hedensted må vække ekstra glæde i Egedal-lejren. Først og fremmest trak man det længste strå i den dræbende varme, men spillerne håndterede også den lange bustur på bedste vis.

"Vi har jo ikke været vant til at køre til Jylland for at spille kamp. Det var en lang tur, så vi var spændt på spillernes reaktion, men de løste opgaven helt perfekt, selvom vi ikke spillede særlig godt i 1. halvleg," siger Brian Andersen.

Hjemmeholdet Hedensted var nemlig mest på bolden i kampens indledning, mens Egedal havde svært ved at ramme hinanden og få pasningsspillet til at fungere.

Klassisk Wagner

Efter pausen fik SC Egedal bedre styr på begivenhederne. Holdets centrale midtbane med Søren Rasmussen og Martin Thomsen fik lagt et højere pres, og så kunne de jyske værter ikke holde stand.

Først bragte Thomas Wagner Egedal på 0-1på en klassisk Wagner-afslutning inde i feltet, og syv minutter før tid lukkede Christian Offenberg opgøret med et kontramål til 0-2.

"Hedensted gjorde det egentlig okay og forsøgte at lægge et tungere pres, men vi stod godt i forsvaret, så det blev aldrig rigtig farligt," siger Brian Andersen.

Hedensted-SC Egedal 0-2

0-1 63. Thomas Wagner

0-2 83. Christian Offenberg

475 tilskuere

Publiceret: 20. August 2012 11:41
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere