Martin Willer fra Stenløse har fået udgivet sin første bog.

Martin Willer fra Stenløse har fået udgivet sin første bog.

Ny lokal forfatter

Martin Willer fra Stenløse har fået udgivet sin første bog

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

Så har Egedal fået en forfatter mere. Det er Martin Willer fra Stenløse, der har fået udgivet sin første bog i børne- og ungdomsserien ”Den Utrolige Scott Roddick”. Titlen på bogen er ”Chronos kommer”.
Det er Forlag PH fra Holbæk, der udgiver serien og med den, vil forfatter og forlag forsøge at fange interessen hos alle de danske drenge og piger, der elsker fantasy-universet. Hvis det går godt – ja så er det meningen, at serien også skal udgives uden for landets grænser. Der er planlagt syv bøger i serien og efterfølgeren til den første er allerede planlagt til udgivelse i foråret 2015.

Skak og bøger

Martin Willer kommer fra Stenløse, og er uddannet cand. mag. i medievidenskab i 2009 fra Københavns Universitet. Til daglig arbejder han som skak-underviser på Stenløse Privatskole.
Under studierne lavede han film ved siden af og lærte sig håndværket bag det at fortælle en god historie. Efter at have arbejdet på reklamebureau fulgte han sin lidenskab og blev skakunderviser og satsede på at bryde igennem som forfatter.
I 2013 fik han publiceret sin første novelle ”Dr. Kincaids Optegnelser” i science fiction antologien ”Lige Under Overfladen”.

En 14-årig helt

Bogen ”Chronos kommer” handler om den 14-årige Scott Roddick, der opdager, at han ”ikke kommer fra denne verden”. Det bliver startskuddet til et nyt og anderledes liv for Scott. I de mystiske lande Lemuria og Mu møder han elverpigen Camille og mesteren Narugo, der lærer Scott at bruge sine kræfter for det gode. Men i kulissen venter Scotts hovedfjende - ingen ringere end selveste Lucifer, der er kongen af Helvede. Det bliver til et opgør mellem Scott og den dødsensfarlige drage Chronos - det første slag af mange om herredømmet over Jorden.
Det er ud fra dette og meget andet, at de kommende bøger bliver skrevet.

Publiceret 29 November 2014 07:00

SENESTE TV