Stor kultur- og musikfestival i Jyllinge

Syv kunstnere har meldt deres ankomst til den store Jyllinge-festival, der afvikles over to dage til august

Foreningen Jyllinge Kultur- og Musikfestival så sidste år dagens lys med et vellykket førstegangs-arrangement, der tiltrak folk fra nær og fjern.
Nu er arrangørerne bag tiltaget klar til en ny kultur- og musikfestival på det såkaldte “område 11-område” ved Nordmarksvej - lige ud til Roskilde fjord.
“Sidste år blev festivalen afviklet på en lørdag, men i år tager vi også fredagen i brug, så der vil være to dage med masser af musik og underholdning,” siger Nicholas Hansen, der er formand for foreningen.

Store talenter

Han understreger, at der på festivalen i Jyllinge vil være noget for enhver smag.
“Vi har tilrettelagt et program med store talenter, hvoraf mange er lokale. Ud over et varieret program på musikscenen kan vi tilbyde et væld af aktiviteter for store og små,” siger han.
De fremmødte gæster kan også glæde sig til et stort musik-program, hvor syv kunstnere vil give koncert. Det drejer sig om bandet “Thorbjørn Risager & The Black Tornado”, “Ida Gard”, “A Rush of Coldplay”, “Signe Buus”, “Ray Ray”, “Gert & Daniel” samt “Monkey Jam”.
Datoen for afviklingen af Jyllinge kultur- og musikfestival 2015 bliver fra fredag den 28. august klokken 10.00 til lørdag den 29. august klokken 24.00. Om lørdagen er der i øvrigt jazz-brunch fra klokken 11.00 til 14.00 i et stort telt til 200 spisende mennesker
Det vil være muligt at købe mad og drikke til rimelige priser, og der er gratis adgang. Interesserede kan læse mere på www.kom-jyllinge.dk.

Publiceret 28 June 2015 06:00

SENESTE TV