For at turde slippe fantasien løs, skal livet tages med et smil. Her smiler Barbara Kaad Ostenfeld under ophængningen på rådhuset.

For at turde slippe fantasien løs, skal livet tages med et smil. Her smiler Barbara Kaad Ostenfeld under ophængningen på rådhuset.

Finurlige streger og fri fantasi på Egedal Rådhus

Doodle-kunstneren Bakaos udstiller 27 værker på Egedal Rådhus

Et univers af streger og små prikker kan opleves netop nu på Egedal Rådhus, hvor doodle-kunstneren BAKAOS (Barbara Kaad Ostenfeld), udstiller 27 værker i en soloudstilling.
Udstillingen består primært at finurlige værker på lærred, men for første gang kan også opleves en skulptur af en af de dragelignende figurer, som kan findes i nogle af BAKAOS' værker.
BAKAOS' streg er genkendelig og helt hendes egen, og hun udmærker sig ved at have en unik og anderledes stil. Der er den sorte streg på det hvide lærred, som faktisk ikke er én streg men tusindvis af streger og prikker, og så er der de farvede værker, som består af streger og farver i en eksplosion af finurlig, detaljeret og dragende fantasi.
Navnet bag BAKAOS er Barbara Kaad Ostenfeld. Siden barnsben har hun holdt sin kunstneriske side hemmelig, og det er først inden for de sidste par år, at Barbara fik mod til at dele sine fantasi med offentligheden. Dette blev startskuddet til et helt nyt liv. I dag arbejder Barbara på fuld tid med sin kunst.
En række af BAKAOS's værker kan også ses i det nystartede pop-up galleri, Galleri-AKTI, i Farum Hovedgade, samt til diverse udstillinger i løbet af foråret, blandt andet som gæsteudstiller hos Kunstnergruppen M/K, i Stenløse Kulturhus. Udstillingsaktiviteter kan ses på www.bakaos.dk.

Publiceret 16 February 2016 00:00

SENESTE TV