Badmintonklub vinder sølv ved mesterskab

Ungdomshold hos Stenløse Badminton Klub viste klassen ved DM i Frederikshavn

I den forgangene weekend deltog Stenløse Badmintonklub med to hold ved Danske Mesterskaber for Ungdomshold i U13 rækkerne.
Mesterskabet blev afholdt i Frederikshavn, og på forhånd var der forventning om gode resultater til Stenløse, da det ene hold for nyligt har vundet sølv til Sjællands-mesterskaberne.
Efter de indledende puljekampe havde mix-holdet med Sebastian Cederlund, Casper Rosendal, Thomas Larsen & Rebecca Hansen trods god fight og flot spil ikke kvalificeret sig til finalerne. Pigeholdet med Louise Hvid, Andrea Jensen, Karoline Bjerre samt Emily Rasmussen kvalificeret sig via 1. pladsen i puljekampene sig til semifinalerne. Her var pigerne suveræne i deres semifinale og skulle herefter møde Gørlev`s SM mestre igen.

Fantastisk holdindsats

Finalen blev utroligt spændende (ordinær kamp endte 3-3) og fandt først sin afgørelse i omkamp (Gold-sæt). Her blev det til flotte sølvmedaljer til pigerne fra Stenløse.
“Det var en fantastisk holdindsats gennem hele turneringen, hvor de var det eneste hold, der kun bestod af piger,” udtaler holdleder Peter Hans Jensen fra Stenløse Badminton Klub.

Publiceret 11 April 2017 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV