KFUM-spejdere står klar med et varmt måltid mad

Egedal-spejdergruppen KFUM byder på fællesspisning i anledning af den landsdækkende event “Danmark Spiser Sammen”

Spejderne fra KFUM-Spejderne i Egedal står klar med et varmt måltid og god stemning, når den landsdækkende event “nmark Spiser Sammen” sætter fokus på fællesskabet over måltidet.
Tirsdag 25. april kl. 17.30 inviterer spejderne på mad på Bækholmvej 29 i Stenløse, og hvis vejret bliver godt, vil der også være mad over bål. Fællesspisningen er en ideel mulighed for at møde et par nye ansigter, lyder det fra gruppeleder Jesper Holm Pedersen.
”Vi vil meget gerne gøre det nemmere for vores naboer og medborgere i byen at møde hinanden, snakke sammen og forstå hinanden. Fællesspisninger kan noget helt særligt. Alle mennesker er forskellige, og én af tingene, vi lærer som spejdere, er at prøve at forstå hinanden, have respekt for hinanden og hjælpe hinanden. Og det er alt sammen noget, som kan understøttes af noget så simpelt og hyggeligt som en middag,” siger Jesper Holm Pedersen i en pressemeddelelse.
Han understreger, at der ikke er planlagt aktiviteter udover fællesspisningen.
”Vi har ikke planlagt en masse underholdning, lege eller sange. Vi fokuserer i stedet på det hyggelige ved en middag, hvor folk forhåbentligt vil deltage aktivt i den uformelle snak,” siger gruppelederen.
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding senest 21. april på mail: lotte@egedal-spejder.dk.

Publiceret 11 April 2017 05:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV