Fit-challenge har indtaget Egedal

Fire personer fra Ølstykke/Stenløse gået sammen om et nyt trænings-tiltag for folk, der går efter at reducere fedtprocenten

Et nyt trænings-koncept har set dagens lys i Egedal Kommune.
Således er Marija Qvick, Mia Hornbæk, Joakim Jørgensen og Janni Corneliussen gået sammen om at starte Egedal BodyFactory, som står bag Egedal FitChallenge - en otte ugers udfordring, som blev skudt i gang onsdag 5. april i Søhøjpark i Ølstykke.
“Det er en udfordring for alle, der går efter at tabe fedtprocent og/eller at bygge ren muskelmasse op. Deltagerne kommer igennem en udfordring, som ikke blot udfordrer deres krop, men også deres målsætningsevner, psykiske formåen, vaner og adfærd,” siger Janni Corneliussen, som understreger, at træningen i Søhøjpark er sjov og har plads til alle.
“Typisk på en udfordring er aldersfordelingen mellem 18 og 65 år. Vægten svinger mellem 45 kilo og 140 kilo. Træningen vil primært være med ens egen kropsvægt, hvor vi kommer alle muskelgrupper igennem. Træningen vil være forskellig fra gang til gang, nogle dage vil man opleve arbejde i hold, mens man andre dage skal igennem programmet på tid,” siger hun.
På registreringsdagen vil man modtage sin første scanning og få lidt generel information omkring forløbet. Efter første måned kommer man ind og får sin anden bodyscanning, og efter to måneder får man sin slutscanning, hvor der efterfølgende afholdes en afslutningsfest.
“Den nuværende udfordring slutter 31. maj, men vi starter en ny op igen til juni, så der vil blive åbnet for tilmeldinger til den næste udfordring i starten af maj måned,” siger hun.
Interesserede kan tilmelde sig elektronisk på Egedal BodyFactorys facebookside. Man kan også skrive til dem på egedalbodyfactory@gmail.com.

Publiceret 18 April 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV