Vigtige spillere fortsætter i HØJ

Kristoffer Jessen og Frederik Høyer forlænger deres aftaler med HØJ

Kristoffer Jessen, der kom til HØJ fra Sønderjyske for to år siden, og den 22-årige venstre back, Frederik Høyer, har begge valgt at forlænge deres kontrakt med HØJ for to år. Det er sportschef Henrik Kjeldsen i HØJ Elitehåndbold glad for.
”Jessen har udviklet sig sportsligt og menneskeligt og har bygget på sin fysik i årene. På trods af sine unge alder er han nu anfører på holdet. Han er i god udvikling i sit angrebsspil, og han skal tage det næste step op i den kommende sæson og blive en komplet to-vejs-spiller. Aftalen med Jessen er en meget vigtig brik i vores forsatte udvikling af holdet. Jessen arbejder stenhårdt til træning og er meget ærgerrig om sin sport. Jeg er glad for, at vi i konkurrence med jyske klubber var i stand til at holde på ham,” udtaler Henrik Kjeldsen.
Jessen er også selv tilfreds med forlængelsen:
”Jeg har været rigtig glad for at være i HØJ. Klubben udvikler sig hele tiden. Jeg forhandlede aftalen færdig i begyndelsen af året. Hertil var ansættelsen af Jesper Fredin på en to-årig aftale en af årsagerne til, at jeg fortsætter i klubben,” udtaler Kristoffer Jessen.
De kommende to sæsoner bliver Kristoffer Jessen igen holdkammerat med venstrebacken Frederik Høyer.
”Frederik Høyer er en to-vejs-spiller med en utrolig fysik, og han er en skarp skytte fra 10 meter. Han kom i sidste sæson med i truppen fra Otterup og har lige siden klaret opgaven som venstre back til punkt og prikke og har virkelig udviklet sig efter jul. Høyer er en utrolig behagelig person, han er træningsivrig og har et meget stort udviklings potentiale. Vores kommende cheftræner Jesper Fredin er utrolig glad for, at Frederik fortsætter, og han ser frem til at videreudvikle Frederiks kompetencer endnu mere,” udtaler Henrik Kjeldsen.
Frederik Høyer er begejstret.
”Jeg er glad for at være i HØJ. Der er søde mennesker omkring holdet og klubben, som alle har taget godt imod mig. Jeg er glad for, at min aftale er blevet forlænget, og jeg ser frem til den kommende sæson med det nye trænerteam,” udtaler Frederik Høyer.

Publiceret 19 April 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV