Lokale sportsfolk blev trænet i Japan

10 medlemmer af Ølstykke Karate tog til Japan for at få undervisning

10 instruktører og elever fra Ølstykke Karate har været på det fjerde internationale SKIF seminar i Tokyo i Japan. Seminaret bød på faglig og god undervisningaf nogle af spydspidserne indenfor SKIF og karate generelt.
Der var i alt 33 danskere, der havde pakket kufferten og drog til Japan, så Ølstykke Karate var toprepræsenteret. Og af de mange lande, der deltog var Danmark, det land med flest deltagere, skriver klubben i en pressemeddelese.
Opholdet startede blødt med sightseeing turisme, men her efter stod den på hård træning i iskolde haller i de næste dage.
Femte dag på turen var den store dag. Den bød på træning, og om eftermiddagen skulle slaget stå for Sensei Tonny, da det var her gradueringen løb ad stablen.
“Sensei Tonny lavede en flot graduering og på trods af tvivl fra egen side, viste han sit værd til sidst og bestod til Rokudan ( 6. grad af sort),” skriver Ølstykke Karate.
Om aftenen blev alle danskerne samlet til middag, og dagen efter - den sidste hele dag i Japan - stod på Sakura festival, hvor man ser på de blomstrende kirsebærtræerne. Sakura er en slags helligdag i Japan, og er meget vigtig for japanerne. Der blev minglet med nogle af de andre lande og alle nød mad og lidt til ganen, på presenningerne under træerne, fortæller klubben.

Publiceret 20 April 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV